Uniek bij ons!

Dit maakt ons uniek:

Ondernemend leren

Leerlingen dromen, denken, durven, doen en delen op de Springplank! Dat wil zeggen dat zij tijdens projecten zelf de touwtjes in handen nemen. De leerkracht stelt zich op als coach. Leerlingen worden uitgedaagd actief in het leven te staan en initiatieven te nemen.
Op iemand afstappen, bedrijven bellen of zaken zelf regelen is voor onze leerlingen een koud kunstje!

PBS

We gebruiken PBS om een veilige, positieve leeromgeving te creëren. PBS staat voor Positive Behavior Support.

Cultuuraanbod

Onze cultuurcoördinator zorgt elk jaar voor een gevarieerd aanbod. Op deze manier maken onze leerlingen kennis met verschillende soorten muziek, maar ook met dansstijlen en fotografie.

Maandsluiting

Elke maand verzorgt een groep de maandsluiting. De ouders van die groep en alle leerlingen kijken dan naar een uitvoering. Het is ook de dag dat alle jarigen van de maand worden toegezongen!

Ouderraad

Onze school heeft een zeer actieve ouderraad die er bijvoorbeeld voor zorgt dat er mooie activiteiten rondom de feestdagen worden georganiseerd, maar die er ook voor zorgt dat we bijvoorbeeld mee kunnen doen aan de carnavalsoptocht.

Voorschoolse opvang

Op dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend komen we tegemoet aan de vraag van ouders naar voorschoolse opvang. Op deze dagen kan de onderwijsassistente uw kind al vanaf 7.30 uur opvangen. Informeer naar de mogelijkheden!

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Doomijn heeft in ons pand een locatie voor haar kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. U hoeft dan maar naar één adres als u hier een jongere broertje of zusje van onze leerling naartoe wilt brengen.